Varausten tekeminen ei ole mahdollista 17.3-13.5. välisenä aikana. Kirjaston palveluissa on myös muita muutoksia COVID-19 koronaviruspandemian johdosta. Lue lisää tiedotteesta tai klikkaamalla tätä linkkiä: Linkki tiedotteeseen.

Muutoksia kirjaston palveluissa COVID-19 koronaviruspandemian johdosta

Muutoksia kirjaston palveluissa COVID-19 koronaviruspandemian johdosta

Julkaistu 16.03.2020
Päivitetty 17.3.


Centrian kampukset suljetaan 18.3-13.4. väliseksi ajaksi, jolloin kirjaston asiakaspalvelu on saatavilla vain etäpalveluna puhelimitse sekä sähköpostitse arkisin klo 9-15.

Kirjaston asiakkaat voivat lainata omatoimipalvelulla toimivasta kirjastosta kirjoja klo 9-15 välisenä aikana, soittamalla kampuksen ovelta vahtimestarille oven avaamista varten. Vahtimestarin numero löytyy ovelta.
Muistathan kirjastokorttisi! Mikäli olet liittänyt kortin haka-tunnuksiisi, löydät kortin myös kirjautumalla Centria-Finnaan ja klikkaamalla ruudun oikeasta yläkulmasta nimeäsi ja valitsemalla kirjastokortit. Tämä toimii myös kirjastokortin numerolla kirjauduttaessa.

18.3.-13.4. välisenä aikana kirjaston aineistoon ei voi tehdä varauksia, eikä aineistosta kerry myöhästymismaksuja. Myöskään kirjakuljetukset sekä kaukopalvelu eivät ole toiminnassa.

Lainoja uusittaessa laina-aikaa on pidennetty 20.4. saakka.

Neuvontaa ja ohjausta tarjotaan sähköpostitse ja puhelimen välityksellä sekä kaikki e-aineistomme ovat käytettävissä normaalisti Centria-Finnan kautta.

Päivitämme tiedotetta tilanteen kehittyessä.