Tutkintopohja, Ravintola- ja cateringalan perustutkinto/ Ruokapalveluiden osaamisala
Tutkintopohja, Ravintola- ja cateringalan perustutkinto/ Ruokapalveluiden osaamisala
Oppimateriaali
Tallennettuna:
Oppimateriaalit tulevat Finnaan Avointen oppimateriaalien kirjastosta (aoe.fi).
Aineiston käyttöoikeudet |
---|
CC BY-SA 4.0 Mitä merkintä tarkoittaa? |
Kohderyhmä |
Opettaja |
Koulutusaste |
Ammatillinen koulutus |
Oppimateriaalin tyyppi |
Työkalu |
Oppiaine / tutkinto / tieteenala |
Ravintola- ja catering-alan perustutkinto |
Tavoite- ja sisältöalue |
Ravintola- ja cateringalan perustutkinto |
Aiheet |
Kieli |
suomi |
Muut nimekkeet |
Tutkintopohja, Ravintola- ja cateringalan perustutkinto/Ruokapalveluiden osaamisala |
Aineistotyyppi |
Oppimateriaali |
Kokoelma |
Avointen oppimateriaalien kirjasto |
Tunniste |
urn:nbn:fi:oerfi-202209_00023090_4 |
Tekijät |
Julkaisija |
2020
|
Julkaistu |
2020
|
Lähdekokoelma |
aoe |
Pääasiallinen käyttötarkoitus |
Itsenäinen opiskelu |